Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    ngeunaan

Diadegkeun dina 1996, kantor pusat sareng dua perusahaan penjualan aya di propinsi Shijiazhuang Hegerls, pangkalan produksi aya di zona industri Hebei Xinhe. Kami mangrupikeun unit dewan partisan tina Asosiasi Panyimpenan & Distribusi Cina / asosiasi logistik modern Hebei sareng Hebei didaptarkeun milik urang. mérek dagang.

WARTA

warta01

Angkot menta tulung

Pesawat ulang-alik ngabebaskeun tanaga, tapi mesin panyimpen sareng pamulihan anu teu karasa ogé kedah dijagi.Datangna tur tingal lamun kaayaan di handap lumangsung salila pamakéan shuttle nu.

Workstation jalur angkutan kalayan efisiensi gudang nepi ka 300 kasus jam
Interaksi komputer manusa multi-fungsi ...
Sistem box storage robot (ACR) nyaéta workstation asihan langsung-mesin manusa kalayan efisiensi gudang 200 kotak / jam.
Anyar-anyar ieu, Hergels parantos komitmen pikeun ...