Wilujeng sumping di situs wéb kami!

HEGERLS Heavy Duty shelving

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

HEGERLS rak
Rak HEGERLS diwangun ku pigura, balok undak, dek baja.jerona bisa jadi 500mm, 600mm atawa ngaropéa.Rak bentang panjang khususna cocog pikeun barang anu dimuat ku leungeun.Muatan unggal tingkat tiasa 300kgs, 500kgs atanapi 800kgs langkung..

1. Ieu bisa dipaké nyalira atanapi kalawan bébas ngagabung babarengan dina sagala formulir na di industri mana wae.
2. jerona bisa jadi 300mm, 500mm, 600mm atawa ukuran séjén;
3. loading unggal lapisan bisa jadi 300kgs, 500kgs, 800kgs, beurat lianna bisa jadi sarat husus.
4. pitch bisa jadi 50mm.

spésifikasi

15645344461494

15645344057078

15645344476472

15645344477163


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk