Wilujeng sumping di situs wéb kami!

HEGERLS racking mobile

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

HEGERLS racking mobile
Ngan hiji passageway bisa dipaké, utilization luhur disegel-spasi, penampilan hadé praktis, loba dipaké dina arsip, perpustakaan, b dokumén parusahaan, jsb.

Fitur & Kauntungan
◆ Bisa ngagunakeun spasi gudang ti racking normal.
◆ Éta cocog pikeun sababaraha jinis barang anu ageung.
◆ Laju utilization taneuh bisa ngahontal 80%.
◆ Anjeun tiasa nungkulan unggal alus, teu mimiti-in, mimiti-kaluar.
◆ Jangkungna racking bisa jadi 12m.
◆ Ngagunakeun alat-alat listrik, éta hésé ngajaga.
◆ ongkos High, lila nepi ka rengse sistem.
◆ Rel penjaga kudu ditempatkeun di handapeun taneuh supados mobil shuttle bisa maot.

15625469556945

15625469359623

rak mobile HEGERLS 2021 kualitas luhur 3000kgs per lapisan disetir ku motor
.Urang bakti diri ka médan gudang gudang pikeun pangalaman 25 taun.Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.

rak mobile HEGERLS 2021 kualitas luhur 3000kgs per lapisan disetir ku motor

1.Produk bubuka rak mobile
Ngan hiji passageway bisa dipaké, utilization luhur disegel-spasi, penampilan hadé praktis, loba dipaké dina arsip, perpustakaan, b dokumén parusahaan, jsb.
.
2. Parameter produk.

Jejeg

Balok kotak

Rel taneuh

Motor

PLC

80*70/90*70/100*70 80*50/100*50/120

*50

Handapeun taneuh

Lenze

Siemens

HEAVEY (1) HEAVEY (3)

3.Produk fitur sarta aplikasi

3.1 spésifikasi kotak beam

uih (5)

3.2 spésifikasi nangtung

uih (6)

4.Production jéntré rak mobile

4.1 Éta tiasa nganggo rohangan gudang tibatan racking biasa.
uih (8)

4.2 Éta cocog pikeun sababaraha jinis barang anu jumlahna ageung.
uih (27)

4.3 Laju pamanfaatan taneuh tiasa dugi ka 80%.
uih (28)

4.4 Anjeun tiasa nungkulan unggal alus, teu mimiti-asup, mimiti-kaluar.
uih (29)

4.5 Jangkungna racking bisa jadi 12m.
uih (30)

4.6 Ngagunakeun alat-alat listrik, éta hésé ngajaga.
uih (31)

4.7 Biaya tinggi, lila pikeun ngabéréskeun sistem.
uih (32)

4.8 Rel jaga kudu ditempatkeun di handapeun taneuh supaya mobil angkot bisa maot.
uih (33)

Kualifikasi produk tina sistem rak mezzanine
5.1 kami parantos lulus sertipikat SGS.BV, TUV sareng sertipikat kontrol kualitas ISO.
Salajengna, kami ogé parantos lulus sertipikat manajemén lingkungan, manajemén kaséhatan sareng kaamanan
5.2 bahan baku: tiis digulung baja Q235B.atanapi standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Simkuring gaduh 12 sét rolling garis, bisa gulung ukuran béda.
5.4 garis palapis kakuatan.Panjangna 500 méter sareng merek kakuatan palapis bedil nyaéta GEMA, anu kasohor pisan dina widang palapis.
5,5 customer nganjang.Lokasi kami aya di propinsi hebei, caket ka Beijing sareng Tianjin.Ngaran bandara kami nyaéta bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Wilujeng sumping anjeun iraha waé.
5.6 paméran.Unggal taun urang bakal hadir canton fair jeung Shanghai Cemat fair.

cer
fac

Pangiriman.Pengiriman barang sareng jasa
6.1 Rangkep jeung pengiriman barang.Biasana, anu nangtung bakal dibungkus ku busa plastik.Sarta racking shuttle bakal dimuat kana pallets kai.
6.2 Kami nyayogikeun gambar perenah sareng gambar pangaruh 3d
yt
FAQ
Q: Naon jaminan kualitas produk anjeun?
A: jaminan kualitas urang téh 1 taun.Kami bakal tetep nyayogikeun jasa dina waktos ayeuna sareng ngan ukur nawiskeun biaya suku cadang.
Q: Naon waktos kalungguhan?
A: Pikeun sistem racking, éta biasana butuh 30 poé.Sareng pikeun racking shuttle, peryogi 60 dinten kanggo produksi.
Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun desain perenah?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun desain perenah sacara bébas dina Autocad atanapi gambar 3d.Éta mangrupikeun jasa gratis kami.
Q: Naon warna tiis sadia?
A: Biasana, urang gaduh warna biru RAL5005 sareng jeruk RAL2004.Warnana ogé tiasa disaluyukeun.Mangga nyadiakeun kami nomer warna Anjeun.
Q: kumaha ngeunaan instalasi?
A: Urang bakal nyadiakeun gambar instalasi lengkep.Pikeun racking tradisional basajan, pagawe bisa install deui nurutkeun gambar urang.Atanapi sanés, insinyur urang tiasa angkat ka situs pikeun ngalatih pamasangan sareng anu mésér bakal nanggung biaya.

Bérita paling énggal
Alat-alat inti tina gudang-stacker otomatis
Crane stacking roadway anu dilacak nyaéta bango khusus anu dikembangkeun kalayan penampilan gudang tilu diménsi, anu disebut stacker, mangrupikeun alat angkat sareng nanganan anu penting dina gudang tilu diménsi, sareng mangrupikeun simbol karakteristik tilu -gudang diménsi.Tujuan utamina nyaéta ngajalankeun sapanjang jalur di jalan raya gudang luhur pikeun nyimpen barang-barang di lawang jalan kana kompartemen kargo;atanapi nyandak barang-barang dina kompartemen kargo sareng ngangkut ka lawang jalan pikeun ngarengsekeun operasi gudang.

Aya seueur jinis stacker cranes.Dina aplikasi gudang tilu diménsi ayeuna, anu paling umum nyaéta
1. Numutkeun struktur, éta dibagi kana struktur kolom tunggal jeung struktur kolom ganda
2. Numutkeun klasifikasi lagu ngajalankeun, éta dibagi kana tipe linier jeung tipe melengkung
Euweuh urusan naon jenis stacker bango umumna diwangun ku mékanisme leumpang horizontal, mékanisme ngangkat, loading platform jeung mékanisme garpu, pigura jeung alat-alat listrik jeung bagian dasar lianna.Motor leumpang ngajalankeun roda pikeun mindahkeun horisontal dina rail handap ngaliwatan aci drive, motor ngangkat drive platform kargo pikeun mindahkeun vertikal ngaliwatan ranté / tali kawat / sabuk, sarta forks on platform kargo ngalakukeun gerakan telescopic.Panyungsi alamat leumpang dipaké Kontrol posisi leumpang horizontal stacker urang, sarta ngangkat Panimu alamat pikeun ngadalikeun posisi ngangkat tina platform loading;ngaliwatan Panimu alamat na pangakuan photoelectric, sarta konversi angka komunikasi, kontrol komputer bisa direalisasikeun, sarta otomatis, semi-otomatis jeung kontrol manual ogé bisa direalisasikeun ngaliwatan panel kontrol.
Ayeuna, di gudang tilu diménsi nagara urang, stackers loba dipaké dina industri kayaning manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tékstil, karéta api, roko, jeung ubar.Kalawan ngembangkeun produksi industri modern, téhnologi cranes stacker roadway dilacak ieu terus ngaronjatkeun tur perfecting.Kusabab 2017, Hegerls parantos nampi bentuk anyar sareng patén stacker fungsi énggal.Eta geus terus nyimpulkeun pangalaman sarta komitmen pikeun ngembangkeun sarta practicality.Kami parantos serius pisan ngeunaan ngawangun gudang tilu diménsi pikeun produk anyar kalayan kaamanan sareng kaamanan!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk