Wilujeng sumping di situs wéb kami!

HEGERLS cantilever racking

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

HEGERLS cantilever racking
Heavy Duty Cantilever Racking System sareng forklift gurat teknis tiasa ngabéréskeun neundeun bahan panjang sareng bahan anu henteu teratur.Kolom pangluhurna tiasa ngahontal 10 méter, panjang panangan cantilever nyaéta 1.0 - 1.2m, sareng kapasitas ngamuat tiasa ngahontal 1 ton.

Heavy Duty Cantilever Racking System tiasa dianggo dina jero ruangan sareng luar.Ieu bisa dipaké hot dip galvanized ka permukaan perlakuan outdoor.Éta ogé tiasa dipasang siling di luhur kolom, teras tiasa dilawan angin, hujan sareng sinar panonpoé.

Racking cantilever ngadopsi panangan tegak sareng kakuatan tinggi khusus, cocog pikeun nyimpen bentukna panjang, bunder, piring sareng bahan beurat anu henteu teratur.Numutkeun kapasitas mawa beban, aranjeunna dibagi kana gaya hampang, sedeng sareng beurat.

Saatos ningkatkeun baja atanapi papan lapisan kai dina panangan, éta cocog pisan pikeun rohangan leutik sareng gudang jangkungna handap, kalayan panggunaan rohangan anu luhur.Hal ieu kacida merenah tur gancang pikeun muka tur ngabongkar momotanana barang, kalawan gampang view gudang barang.

Fitur & Kauntungan
◆ Rupa-rupa kapasitas beban anu cocog sareng aplikasi standar sareng seismik
◆ Desain kolom Center nyiptakeun spasi horizontal taya
◆ pinuh customizable

Rincian Bubuka
Panangan tiasa gampang disaluyukeun luhur sareng ka handap kolom sareng sayogi panjangna kalayan rupa-rupa kapasitas ti 220 ~ 1,500 kg (100 ~ 3,300 lbs).
Panangan tina racking cantilever tiasa janten sisi tunggal atanapi sisi ganda.

15622900908446

15622900891186

15622900908618

Kami nyayogikeun HEGERLS cantilever racking 2021 kualitas luhur 1500kgs kalayan palapis kakuatan pikeun tabung atanapi panyimpenan MDF.Urang bakti diri ka médan gudang gudang pikeun pangalaman 25 taun.Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.

HEGERLS cantilever racking 2021 kualitas luhur 1500kgs kalayan palapis kakuatan pikeun tabung atanapi neundeun MDF

1.Produk bubuka rak cantilever
Heavy Duty Cantilever Racking System sareng forklift gurat teknis tiasa ngabéréskeun neundeun bahan panjang sareng bahan anu henteu teratur.Kolom pangluhurna tiasa ngahontal 10 méter, panjang panangan cantilever nyaéta 1.0 - 1.2m, sareng kapasitas ngamuat tiasa ngahontal 1 ton.
Heavy Duty Cantilever Racking System tiasa dianggo dina jero ruangan sareng luar.Ieu bisa dipaké hot dip galvanized ka permukaan perlakuan outdoor.Éta ogé tiasa dipasang siling di luhur kolom, teras tiasa dilawan angin, hujan sareng sinar panonpoé.
Racking cantilever ngadopsi panangan tegak sareng kakuatan tinggi khusus, cocog pikeun nyimpen bentukna panjang, bunder, piring sareng bahan beurat anu henteu teratur.Numutkeun kapasitas mawa beban, aranjeunna dibagi kana gaya hampang, sedeng sareng beurat.
Saatos ningkatkeun baja atanapi papan lapisan kai dina panangan, éta cocog pisan pikeun rohangan leutik sareng gudang jangkungna handap, kalayan panggunaan rohangan anu luhur.Hal ieu kacida merenah tur gancang pikeun muka tur ngabongkar momotanana barang, kalawan gampang view gudang barang.
2. Parameter produk.

3.Produk fitur sarta aplikasi

3.1. Ieu cocog pikeun MDF jeung neundeun tube.The loading unggal panangan bisa ngahontal 1000kgs
rak (2)

3.2 jangkungna pos bisa ngahontal jangkungna 10m
rak (3)

4.Production jéntré rak cantilever

4.1 Warna bisa ngaropéa.Kami gaduh warna biru sareng oranyeu.Éta ogé tiasa disaluyukeun.

4.2 liang kabentuk ku motong laser.Éta persis

rak (4)

rak (5)

5.1 kami parantos lulus sertipikat SGS.BV, TUV sareng sertipikat kontrol kualitas ISO.
Salajengna, kami ogé parantos lulus sertipikat manajemén lingkungan, manajemén kaséhatan sareng kaamanan
5.2 bahan baku: tiis digulung baja Q235B.atanapi standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Simkuring gaduh 12 sét rolling garis, bisa gulung ukuran béda.
5.4 garis palapis kakuatan.Panjangna 500 méter sareng merek kakuatan palapis bedil nyaéta GEMA, anu kasohor pisan dina widang palapis.
5,5 customer nganjang.Lokasi kami aya di propinsi hebei, caket ka Beijing sareng Tianjin.Ngaran bandara kami nyaéta bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Wilujeng sumping anjeun iraha waé.
5.6 paméran.Unggal taun urang bakal hadir canton fair jeung Shanghai Cemat fair.

HEAVEY (8)

HEAVEY (9)

HEAVEY (10)

HEAVEY (11)

HEAVEY (6)

HEAVEY (7)

HEAB (17)

HEAVEY (16)

HEAVEY (14)

HEAVEY (15)

HEAVEY (12)

HEAVEY (13)

6 Pangiriman.Pengiriman barang sareng jasa
6.1 Rangkep jeung pengiriman barang.Biasana, anu nangtung bakal dibungkus ku busa plastik.Sarta racking shuttle bakal dimuat kana pallets kai.
6.2 Kami nyayogikeun gambar perenah sareng gambar pangaruh 3d

HEAVEY (13)

HEAVEY (13)

FAQ
Q: Naon jaminan kualitas produk anjeun?
A: jaminan kualitas urang téh 1 taun.Kami bakal tetep nyayogikeun jasa dina waktos ayeuna sareng ngan ukur nawiskeun biaya suku cadang.
Q: Naon waktos kalungguhan?
A: Pikeun sistem racking, éta biasana butuh 30 poé.Sareng pikeun racking shuttle, peryogi 60 dinten kanggo produksi.
Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun desain perenah?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun desain perenah sacara bébas dina Autocad atanapi gambar 3d.Éta mangrupikeun jasa gratis kami.
Q: Naon warna tiis sadia?
A: Biasana, urang gaduh warna biru RAL5005 sareng jeruk RAL2004.Warnana ogé tiasa disaluyukeun.Mangga nyadiakeun kami nomer warna Anjeun.
Q: kumaha ngeunaan instalasi?
A: Urang bakal nyadiakeun gambar instalasi lengkep.Pikeun racking tradisional basajan, pagawe bisa install deui nurutkeun gambar urang.Atanapi sanés, insinyur urang tiasa angkat ka situs pikeun ngalatih pamasangan sareng anu mésér bakal nanggung biaya.

8.Beja panganyarna
Alat-alat inti tina gudang-stacker otomatis
Crane stacking roadway anu dilacak nyaéta bango khusus anu dikembangkeun kalayan penampilan gudang tilu diménsi, anu disebut stacker, mangrupikeun alat angkat sareng nanganan anu penting dina gudang tilu diménsi, sareng mangrupikeun simbol karakteristik tilu -gudang diménsi.Tujuan utamina nyaéta ngajalankeun sapanjang jalur di jalan raya gudang luhur pikeun nyimpen barang-barang di lawang jalan kana kompartemen kargo;atanapi nyandak barang-barang dina kompartemen kargo sareng ngangkut ka lawang jalan pikeun ngarengsekeun operasi gudang.
Aya seueur jinis stacker cranes.Dina aplikasi gudang tilu diménsi ayeuna, anu paling umum nyaéta
1. Numutkeun struktur, éta dibagi kana struktur kolom tunggal jeung struktur kolom ganda
2. Numutkeun klasifikasi lagu ngajalankeun, éta dibagi kana tipe linier jeung tipe melengkung

Ayeuna, di gudang tilu diménsi nagara urang, stackers loba dipaké dina industri kayaning manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tékstil, karéta api, roko, jeung ubar.Kalawan ngembangkeun produksi industri modern, téhnologi cranes stacker roadway dilacak ieu terus ngaronjatkeun tur perfecting.Kusabab 2017, Hegerls parantos nampi bentuk anyar sareng patén stacker fungsi énggal.Eta geus terus nyimpulkeun pangalaman sarta komitmen pikeun ngembangkeun sarta practicality.Kami parantos serius pisan ngeunaan ngawangun gudang tilu diménsi pikeun produk anyar kalayan kaamanan sareng kaamanan!

rak (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk