Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Gudang Racking Shuttle Industrial Storage Racks System

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan tina rak shuttle HEGERLS:
Rak drive-in aslina nyaéta forklift anu langsung asup ka daérah gudang sareng nempatkeun barang dina rak.Kedah aya seueur saluran operasi forklift.Metoda ieu ngabogaan loba kalemahan.Butuh waktos sareng usaha, anu sacara serius mangaruhan efisiensi manajemén gudang ieu.Sarat téknis operator rélatif luhur, sareng aya résiko kaamanan anu tangtu salami operasi saleresna forklift asup kana jalan raya;ayeuna geus robah jadi rak shuttle, forklift ngan perlu gawe di hareup gudang, sarta shuttle bakal ngangkut barang ka lokasi ditunjuk.Mindahkeun mobil shuttle antara rupa-rupa saluran réngsé ku forklift.Program ieu ningkatkeun efisiensi kerja sareng ngahontal pangaruh anu gancang sareng aman.

Kaunggulan husus tina
Rak shuttle HEGERLS nyaéta kieu:

1. Forklift henteu kedah asup ka jalan raya, ngahémat waktos operasi sareng ningkatkeun kasalametan tanaga sareng barang.
2. Efisiensi gudang barang di gudang geus greatly ningkat.
3. Jieun pamakéan pinuh ku spasi gudang, laju utilization di gudang leuwih ti 80%.
4. Pikeun tipena béda produk bisa flexibly diakses ku channel.
5. Dibandingkeun jeung drive-di rak jeung ngaliwatan rak, struktur stabil sarta faktor kaamanan leuwih luhur.
6. Mimiti-asup heula-kaluar jeung mimiti-asup heula-kaluar.
7. Lumaku pikeun jumlah badag sarta sampel leutik barang, kayaning dahareun, inuman, bahan kimia, bako jeung produk tunggal lianna kalayan bets badag sarta barang rélatif tunggal.Ieu hususna cocog pikeun lingkungan gudang tiis.

Ngeunaan dua bentuk panyimpenan:
1 Sistem shuttle
Garasi shuttle diwangun ku mobil shuttle, kerekan-speed tinggi, rak, in-and-out gudang conveyor jeung sistem kontrol gudang.Éta cocog pikeun neundeun kotak sapertos karton atanapi kotak plastik, sareng ngadukung panyimpenan campuran.

2 Rak shuttle
Rak shuttle tiasa maksimalkeun panggunaan rohangan pikeun aksés pallet gancang, ngirangan biaya pamasangan (sapertos biaya cooling, operasi atanapi pangropéa), bari ningkatkeun kalenturan.Béda jeung sistem mobil shuttle anu lolobana ngagunakeun aksés tipe kotak, rak tipe shuttle ngalakukeun operasi aksés dina unit pallets.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami