Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Gudang Panyimpenan Heavy Duty Steel Usuk System Racking

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

Aksés individu ka sadaya palet ka jangkungna pinuh gudang
Rotasi Saham basajan kahontal
adjustment beam gampang accommodates jangkungna palet variabel.
Cocog sareng seueur gaya peralatan penanganan
Toleransi konvensional pikeun lantai nalika dianggo dugi ka jangkungna 10m
Pallets tingkat handap tiasa ditempatkeun di lantai.
95% utilization lokasi rata High.

1.Produk bubuka rak Usuk selektif
HEGERLS Selektif Pallet Racking mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun gudang dimana anjeun kedah nyimpen rupa-rupa tulisan dina palet.Eta nyadiakeun wasa langsung ka sadaya pallets pikeun 100% diakses sarta rotasi stock alus.Pallets tiasa ditempatkeun, diaksés sareng dipindahkeun masing-masing nyayogikeun penanganan gancang barang palletized.Éta nyayogikeun panyesuaian balok anu gampang sareng nampung jangkungna palet variabel.

yt (2)

15917538838176

2. Parameter produk.

Jejeg

Balok kotak

Spacer baris

Panyalindung tegak

Panghalang samping

80*70/90*70/100*70

80*50/100*50/120

*50/140*50

30*50/40*80

H300/H500

D76*2.5

yt (4) yt (3)

3.Produk fitur sarta aplikasi
3.1 Box beam spésifikasi
yt (5)

3.2 spésifikasi nangtung
yt (6)

4.Production jéntré rak selektif

4.1Sistem gudang dénsitas High pikeun nyimpen pallets, utilization gudang efisien;

4.2Sistem aksés munggaran-kaluar-kaluar;

4.3Top jeung tonggong bracing dipaké pikeun ngalereskeun sakabeh racking, sahingga sakabeh racking stabil sarta aman;

yt (7)

yt (8)

yt (9)

4.4Pallets tingkat kahiji bisa ditempatkeun di lantai dasar
yt (10)

4.5 Kalenturan sarta betah instalasi, ngaronjatkeun utilization spasi.
yt (12)

5.1 kami parantos lulus sertipikat SGS.BV, TUV sareng sertipikat kontrol kualitas ISO.
Salajengna, kami ogé parantos lulus sertipikat manajemén lingkungan, manajemén kaséhatan sareng kaamanan
5.2 bahan baku: tiis digulung baja Q235B.atanapi standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Simkuring gaduh 12 sét rolling garis, bisa gulung ukuran béda.
5.4 garis palapis kakuatan.Panjangna 500 méter sareng merek kakuatan palapis bedil nyaéta GEMA, anu kasohor pisan dina widang palapis.
5,5 customer nganjang.Lokasi kami aya di propinsi hebei, caket ka Beijing sareng Tianjin.Ngaran bandara kami nyaéta bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Wilujeng sumping anjeun iraha waé.
5.6 paméran.Unggal taun urang bakal hadir canton fair jeung Shanghai Cemat fair.

cer
fac

Pangiriman.Pengiriman barang sareng jasa
6.1 Rangkep jeung pengiriman barang.Biasana, anu nangtung bakal dibungkus ku busa plastik.Sarta racking shuttle bakal dimuat kana pallets kai.
6.2 Kami nyayogikeun gambar perenah sareng gambar pangaruh 3d
yt
FAQ
Q: Naon jaminan kualitas produk anjeun?
A: jaminan kualitas urang téh 1 taun.Kami bakal tetep nyayogikeun jasa dina waktos ayeuna sareng ngan ukur nawiskeun biaya suku cadang.
Q: Naon waktos kalungguhan?
A: Pikeun sistem racking, éta biasana butuh 30 poé.Sareng pikeun racking shuttle, peryogi 60 dinten kanggo produksi.
Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun desain perenah?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun desain perenah sacara bébas dina Autocad atanapi gambar 3d.Éta mangrupikeun jasa gratis kami.
Q: Naon warna tiis sadia?
A: Biasana, urang gaduh warna biru RAL5005 sareng jeruk RAL2004.Warnana ogé tiasa disaluyukeun.Mangga nyadiakeun kami nomer warna Anjeun.
Q: kumaha ngeunaan instalasi?
A: Urang bakal nyadiakeun gambar instalasi lengkep.Pikeun racking tradisional basajan, pagawe bisa install deui nurutkeun gambar urang.Atanapi sanés, insinyur urang tiasa angkat ka situs pikeun ngalatih pamasangan sareng anu mésér bakal nanggung biaya.

Bérita paling énggal
Alat-alat inti tina gudang-stacker otomatis
Crane stacking roadway anu dilacak nyaéta bango khusus anu dikembangkeun kalayan penampilan gudang tilu diménsi, anu disebut stacker, mangrupikeun alat angkat sareng nanganan anu penting dina gudang tilu diménsi, sareng mangrupikeun simbol karakteristik tilu -gudang diménsi.Tujuan utamina nyaéta ngajalankeun sapanjang jalur di jalan raya gudang luhur pikeun nyimpen barang-barang di lawang jalan kana kompartemen kargo;atanapi nyandak barang-barang dina kompartemen kargo sareng ngangkut ka lawang jalan pikeun ngarengsekeun operasi gudang.

Aya seueur jinis stacker cranes.Dina aplikasi gudang tilu diménsi ayeuna, anu paling umum nyaéta
1. Numutkeun struktur, éta dibagi kana struktur kolom tunggal jeung struktur kolom ganda
2. Numutkeun klasifikasi lagu ngajalankeun, éta dibagi kana tipe linier jeung tipe melengkung
Euweuh urusan naon jenis stacker bango umumna diwangun ku mékanisme leumpang horizontal, mékanisme ngangkat, loading platform jeung mékanisme garpu, pigura jeung alat-alat listrik jeung bagian dasar lianna.Motor leumpang ngajalankeun roda pikeun mindahkeun horisontal dina rail handap ngaliwatan aci drive, motor ngangkat drive platform kargo pikeun mindahkeun vertikal ngaliwatan ranté / tali kawat / sabuk, sarta forks on platform kargo ngalakukeun gerakan telescopic.Panyungsi alamat leumpang dipaké Kontrol posisi leumpang horizontal stacker urang, sarta ngangkat Panimu alamat pikeun ngadalikeun posisi ngangkat tina platform loading;ngaliwatan Panimu alamat na pangakuan photoelectric, sarta konversi angka komunikasi, kontrol komputer bisa direalisasikeun, sarta otomatis, semi-otomatis jeung kontrol manual ogé bisa direalisasikeun ngaliwatan panel kontrol.

Ayeuna, di gudang tilu diménsi nagara urang, stackers loba dipaké dina industri kayaning manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tékstil, karéta api, roko, jeung ubar.Kalawan ngembangkeun produksi industri modern, téhnologi cranes stacker roadway dilacak ieu terus ngaronjatkeun tur perfecting.Kusabab 2017, Hegerls parantos nampi bentuk anyar sareng patén stacker fungsi énggal.Eta geus terus nyimpulkeun pangalaman sarta komitmen pikeun ngembangkeun sarta practicality.Kami parantos serius pisan ngeunaan ngawangun gudang tilu diménsi pikeun produk anyar kalayan kaamanan sareng kaamanan!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk