Wilujeng sumping di situs wéb kami!

HEGERLS radio shuttle runner

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union

Fungsi
(1) Input (2) Output(3)Input Kontinyu(4) Output Kontinyu (5) Pindahkeun palet(6)Inventaris(7) Kahiji kaluar heula (8) Kahiji di tukang kaluar(9)Remol0 titik

Ukuran palet
Shuttle runner(NO) LEBAR (mm) Jérona (mm)
HEGERLS-1210 1200 800.1000
HEGERLS -1211 1200 1100
HEGERLS -1212 1200 1200
HEGERLS -1311 1300 1100
HEGERLS -1214 1200 1400
HEGERLS -1412 1400 1200
HEGERLS -1217 1200 1700


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • fungsi:fungsi
  • Rincian produk

    Tag produk

    video

    HEGERLS radio shuttle runner
    Radio shuttle bisa digabungkeun jeung pamakéan forklift manual, neundeun jeung angkutan barang misah, kadali jauh nirkabel tina shuttle radio pikeun ngalengkepan fungsi neundeun barang, make forklift manual pikeun ngalengkepan angkutan barang.

    Forklift treuk teu asup ka aréa gudang kargo, ngan di wewengkon gudang di ahir operasi, shuttle on barang kana lokasi ditunjuk.Parentah neundeun kargo ti operator forklift ngaliwatan kadali jauh nirkabel, operator ogé bisa nungtungan kadali jauh nirkabel tina shuttle radio.

    Lokasi munggaran dina rak nyaéta forklift pikeun ngaleupaskeun palet, anu tiasa janten pangheulana kaluar atanapi panungtung kaluar heula.

    HEGERLS Radio shuttle spésifikasi

    ITEM Spésifikasi Nyarios
    Ngamuat Max 1500 kg
    Ngaléngkah Laju Unloading: 0.8 ~ 1.2m/s, loading: 0.6 ~ 0.8m/s
    ngagancangkeun ≤0.5m/S2
    Motor 24VDC 550W
    Angkat Jangkungna 35 mm
    Motor 24VDC 370-550W
    Posisi mindahkeun: Laser Jérman
    Lokasi: Laser Jérman
    Angkat Pindah GERING
    Sénsor Potolistrik P+F/SAKIT
    Controller S7-200 PLC SIEMENS
    Controller Frékuénsi433MHZ, Jarak komunikasi 100m TELE-RADIO
    Fungsi komunikasi dua arah, kalayan layar LED
    Suhu: -30 ℃ ~ + 50 ℃
    Kakuatan batré litium beusi fosfat kakuatan
    Spésifikasi batré 24V, 60A, Waktu Gawé≥8h kakuatan 3h, kakuatan kali: 1000PCS
    Tingkat bising ≤60db
    Suhu -25~50 ℃
    Panyalindung Tungtung raray panempatan polyurethane panyangga strip jeung sensor anti loading

    Fitur & Kauntungan
    ◆ patén bebas dina mékanisme ngangkat, efisiensi luhur, leuwih hemat daya
    ◆ Prosedur listrik pikeun ngahontal kinerja hadé.
    ◆ Sadaya bagian permukaan anu kalawan plating nikel
    ◆ Dupi las anu mibanda Karbon dioksida las arc jeung las argon arc
    ◆ permukaan bagian pigura téh mibanda processing semprot.Warna bisa customized.The panel alloy aluminium diolah ku pasir blasting panonpoé

    15622877633293

    15622877631134

    15622877644862


    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product

    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product/

    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product/

    https://www.wkrack.com/hegerls-radio-shuttle-runner-product/


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami