Wilujeng sumping di situs wéb kami!

High-dénsitas gudang shuttle System Panyimpenan

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

Kami nyayogikeun Radio shuttle runner 2021 kualitas luhur ambient sareng kamar tiis kalayan garansi kualitas 1 taun.Urang bakti diri ka médan gudang gudang pikeun pangalaman 25 taun.Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.

Radio shuttle runner 2021 kualitas luhur ambient sarta kamar tiis kalawan sertipikat ti SGS.BV na TUV

1.Product bubuka runner shuttle radio
Hegerls radio shuttle runner nyaeta cara gudang dénsitas luhur.Bisa jadi mimiti kaluar kahiji atawa mimiti kaluar panungtungan.Henteu kedah seueur teuing lorong sareng tiasa ningkatkeun panggunaan rohangan gudang 50%.
2. Parameter produk.

Ukuran Ngamuat Laju ngaléngkah Angkat Batré
1200*1000 1500 kg 0.8-1.2m/s 6s Litium

3.Produk fitur sarta aplikasi
3.1.We gaduh patén urang sorangan radio shuttle racking.

radius (10) 

radius (11)

3.2 Radio shuttle racking mangrupakeun cara gudang dénsitas luhur.utilization lanté gudang ngaronjat 40% dibandingkeun jeung racking palet selektif tradisional.
radius (3)

3.3 Hegerls radio shuttle racking bisa dipaké dina gudang ambient jeung kamar tiis.Suhu minus tiasa janten minus 25 derajat.
radius (5)

4.Production jéntré racking shuttle radio
4.1 Warna bisa ngaropéa.Urang boga warna hideung, héjo jeung warna konéng.

radius (6)

radius (7)

radius (8)

4.2 Ukuran Usuk bisa W1200 * D1000, W1200 * D1200, W1100 * D1100, The max loading unggal Usuk bisa jadi 1500kgs.

4.3 badag 5 fungsi Input, kaluaran, input kontinyu, kaluaran kontinyu, inventory, mindahkeun Usuk.

4.4 alat-alat jeung mékanisme ngangkat patén sorangan, leuwih efisien, leuwih hemat daya

radius (9)

radius (13)

radius (11)

4.5 ngagunakeun suprési tukang impor Jerman tina sensor photoelectric, bisa nangtukeun objék warna hideung bodas, metoda instalasi husus bisa nangtukeun baki plastik kalayan liang
4.6 Komponén fungsi deteksi diri, sakali hiji kagagalan komponén atawa karuksakan, alat bakal otomatis ngadeteksi na alarm;Sistim kamampuhan anti gangguan, dina sababaraha pangaruh lingkungan masih bisa hasil rengse sagala jinis fungsi
4.7 Datangna baku kalawan fungsi cacah inventory, ngaliwatan tampilan real-time jauh jeung produk statistik merenah, jumlah unggal channel, sarta ngarojong inventory kontinyu.
4.8 Desain hawa low Absolute: sistem adopts design anti hawa low, kalawan fungsi Uap, sarta euweuh alat pemanasan, tiasa dianggo dina suhu low -25 derajat, reliabiliti 100%
4.9 Alat-alat di jero bagian ngolah mesin ngagunakeun plating nikel, henteu ngan ukur tiasa karat sareng panyalindungan korosi, khususna pikeun industri pangan.
4.10 Kalayan batré litium beusi fosfat kapasitas ageung, teu aya pangaruh mémori, umur panjang sareng kaamanan anu saé, jumlah ngecas dugi ka 1000 kali.
radius (2)
4.11 Roda polyurethane, noise low, lalawanan maké

5.1 kami parantos lulus sertipikat SGS.BV, TUV sareng sertipikat kontrol kualitas ISO.
Salajengna, kami ogé parantos lulus sertipikat manajemén lingkungan, manajemén kaséhatan sareng kaamanan
5.2 bahan baku: tiis digulung baja Q235B.atanapi standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Simkuring gaduh 12 sét rolling garis, bisa gulung ukuran béda.
5.4 garis palapis kakuatan.Panjangna 500 méter sareng merek kakuatan palapis bedil nyaéta GEMA, anu kasohor pisan dina widang palapis.
5,5 customer nganjang.Lokasi kami aya di propinsi hebei, caket ka Beijing sareng Tianjin.Ngaran bandara kami nyaéta bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Wilujeng sumping anjeun iraha waé.
5.6 paméran.Unggal taun urang bakal hadir canton fair jeung Shanghai Cemat fair.

cer
fac

Pangiriman.Pengiriman barang sareng jasa
6.1 Rangkep jeung pengiriman barang.Biasana, anu nangtung bakal dibungkus ku busa plastik.Sarta racking shuttle bakal dimuat kana pallets kai.
6.2 Kami nyayogikeun gambar perenah sareng gambar pangaruh 3d
yt
FAQ
Q: Naon jaminan kualitas produk anjeun?
A: jaminan kualitas urang téh 1 taun.Kami bakal tetep nyayogikeun jasa dina waktos ayeuna sareng ngan ukur nawiskeun biaya suku cadang.
Q: Naon waktos kalungguhan?
A: Pikeun sistem racking, éta biasana butuh 30 poé.Sareng pikeun racking shuttle, peryogi 60 dinten kanggo produksi.
Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun desain perenah?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun desain perenah sacara bébas dina Autocad atanapi gambar 3d.Éta mangrupikeun jasa gratis kami.
Q: Naon warna tiis sadia?
A: Biasana, urang gaduh warna biru RAL5005 sareng jeruk RAL2004.Warnana ogé tiasa disaluyukeun.Mangga nyadiakeun kami nomer warna Anjeun.
Q: kumaha ngeunaan instalasi?
A: Urang bakal nyadiakeun gambar instalasi lengkep.Pikeun racking tradisional basajan, pagawe bisa install deui nurutkeun gambar urang.Atanapi sanés, insinyur urang tiasa angkat ka situs pikeun ngalatih pamasangan sareng anu mésér bakal nanggung biaya.

Bérita paling énggal
Alat-alat inti tina gudang-stacker otomatis
Crane stacking roadway anu dilacak nyaéta bango khusus anu dikembangkeun kalayan penampilan gudang tilu diménsi, anu disebut stacker, mangrupikeun alat angkat sareng nanganan anu penting dina gudang tilu diménsi, sareng mangrupikeun simbol karakteristik tilu -gudang diménsi.Tujuan utamina nyaéta ngajalankeun sapanjang jalur di jalan raya gudang luhur pikeun nyimpen barang-barang di lawang jalan kana kompartemen kargo;atanapi nyandak barang-barang dina kompartemen kargo sareng ngangkut ka lawang jalan pikeun ngarengsekeun operasi gudang.

Aya seueur jinis stacker cranes.Dina aplikasi gudang tilu diménsi ayeuna, anu paling umum nyaéta
1. Numutkeun struktur, éta dibagi kana struktur kolom tunggal jeung struktur kolom ganda
2. Numutkeun klasifikasi lagu ngajalankeun, éta dibagi kana tipe linier jeung tipe melengkung
Euweuh urusan naon jenis stacker bango umumna diwangun ku mékanisme leumpang horizontal, mékanisme ngangkat, loading platform jeung mékanisme garpu, pigura jeung alat-alat listrik jeung bagian dasar lianna.Motor leumpang ngajalankeun roda pikeun mindahkeun horisontal dina rail handap ngaliwatan aci drive, motor ngangkat drive platform kargo pikeun mindahkeun vertikal ngaliwatan ranté / tali kawat / sabuk, sarta forks on platform kargo ngalakukeun gerakan telescopic.Panyungsi alamat leumpang dipaké Kontrol posisi leumpang horizontal stacker urang, sarta ngangkat Panimu alamat pikeun ngadalikeun posisi ngangkat tina platform loading;ngaliwatan Panimu alamat na pangakuan photoelectric, sarta konversi angka komunikasi, kontrol komputer bisa direalisasikeun, sarta otomatis, semi-otomatis jeung kontrol manual ogé bisa direalisasikeun ngaliwatan panel kontrol.

Ayeuna, di gudang tilu diménsi nagara urang, stackers loba dipaké dina industri kayaning manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tékstil, karéta api, roko, jeung ubar.Kalawan ngembangkeun produksi industri modern, téhnologi cranes stacker roadway dilacak ieu terus ngaronjatkeun tur perfecting.Kusabab 2017, Hegerls parantos nampi bentuk anyar sareng patén stacker fungsi énggal.Eta geus terus nyimpulkeun pangalaman sarta komitmen pikeun ngembangkeun sarta practicality.Kami parantos serius pisan ngeunaan ngawangun gudang tilu diménsi pikeun produk anyar kalayan kaamanan sareng kaamanan!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami