Wilujeng sumping di situs wéb kami!

HEGERLS ngajalankeun dina sistem racking

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

HEGERLS ngajalankeun di racking
Drive-in racking disebut ogé koridor-type racking, struktur komposit, husus-inténsitas tinggi drive-in kurung,-kakuatan tinggi drive-in beam, pigura disambungkeun ka balok luhur ku bolts & kacang.

Jero racking sisi drive-in tunggal anu ngalawan témbok teu kedah langkung ti 6 lokasi palet, sareng dina dua sisi drive-in kedah kirang ti 12 posisi palet supados mastikeun efisiensi loading forklift sareng stabilitas. tina racking.

Hadé pisan mun éta nyieun drive-in leuwih handap H11000mm kusabab stabilitas na teu jadi alus nu weakest dibandingkeun kalawan sistem racking lianna.The drive-in racking kudu dilengkepan deui, balok cross luhur, jsb pikeun nyaimbangkeun rak.

Jenis racking ieu densely arrayed, sahingga pamakéan pinuh ku spasi gudang;duanana "mimiti ka hareup kaluar" jeung "mimiti di panungtungan kaluar" sadia, cocog pikeun nyimpen sababaraha jenis barang kalawan kuantitas badag.Loba dipaké dina susu, industri inuman, sarta ogé jadi wilujeng sumping ku gudang tiis.

Fitur & Kauntungan
◆ High density racking Sistim gudang;
◆ Modél aksés barang: kahiji-di-pamungkas kaluar jeung mimiti-di-heula-kaluar pilihan;
◆ Dua kali posisi gudang palet tina rak Usuk;

HEGERLS ngajalankeun di racking
◆ Paké baja kakuatan awét tinggi salaku bahan baku;
◆ Duanana kode warna RAL / Galvanized sadia;
◆ Jangkungna disaluyukeun ku pitch 50mm / 75mm;
◆ Panyambung balok kaku;
◆ Ngadopsi prosés produksi las otomatis;
◆ Ngalengkepan bolts kelas luhur & kacang;
◆ desain gambar 3D gratis.

15622902998939

15622902999853

15622903302826


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk