Wilujeng sumping di situs wéb kami!

HEGERLS rak palet racking

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

HEGERLS palet racking
HEGERLS Selektif Pallet Racking mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun gudang dimana anjeun kedah nyimpen rupa-rupa tulisan dina palet.Eta nyadiakeun wasa langsung ka sadaya pallets pikeun 100% diakses sarta rotasi stock alus.
Pallets tiasa ditempatkeun, diaksés sareng dipindahkeun masing-masing nyayogikeun penanganan gancang barang palletized.Éta nyayogikeun panyesuaian balok anu gampang sareng nampung jangkungna palet variabel.

HEGERLS Usuk racking Fitur
◆ Sistim gudang dénsitas High pikeun nyimpen pallets, utilization gudang efisien;
◆ Sistim aksés munggaran-di-panungtungan-kaluar;
◆ Top jeung tonggong bracing dipaké pikeun ngalereskeun sakabeh racking, sahingga sakabeh racking stabil sarta aman;
◆ pallets tingkat kahiji bisa ditempatkeun dina rail pituduh;
◆ Kalenturan sarta betah instalasi, ngaronjatkeun utilization spasi.

HEGERLS Usuk racking Spésifikasi
Spésifikasi balok kotak

warta (1)

spésifikasi nangtung

warta (2)

15622914002694

15622914022398

15622914027444

15622914019400

HEGERLS rak rak tugas beurat 2021 kualitas luhur 3000kgs per lapisan kalebet rak baja
Urang nyadiakeun HEGERLS tugas beurat shelving rak 2021 kualitas luhur 3000kgs per lapisan kaasup rak baja.Urang bakti diri ka médan gudang gudang pikeun pangalaman 25 taun.Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
HEGERLS rak rak tugas beurat 2021 kualitas luhur 3000kgs per lapisan kalebet rak baja
1.Produk bubuka rak shelving
Rak HEGERLS diwangun ku pigura, balok undak, dek baja.jerona bisa jadi 500mm, 600mm atawa ngaropéa.Rak bentang panjang khususna cocog pikeun barang anu dimuat ku leungeun.The loading unggal tingkat bisa jadi 300kgs, 500kgs atawa 800kgs leuwih.

HEAVEY (5)

HEAVEY (5)

2. Parameter produk.

Jejeg

Lengkah balok

Spacer baris

Panyalindung tegak

Panghalang samping

55*56/80*70/90*70/100*70

40*60/80*50/100*50/120

*50

30*50

H300/H500

D76*2.5

HEAVEY (5)

Fitur produk sareng aplikasi
3.1 Spésifikasi step beam

3.2 spésifikasi nangtung

4.Production jéntré rak shelving4.1 Éta tiasa dianggo nyalira atanapi dihijikeun sacara bébas dina bentuk naon waé sareng dina industri naon waé.4.2The jero bisa jadi 300mm, 500mm, 600mm atawa ukuran lianna.

4.3 loading unggal lapisan bisa jadi 300kgs, 500kgs, 800kgs, beurat lianna bisa jadi sarat husus.

4.4Pitch bisa jadi 50mm.4Produk kualifikasi rak shelving

5.1 kami parantos lulus sertipikat SGS.BV, TUV sareng sertipikat kontrol kualitas ISO.
Salajengna, kami ogé parantos lulus sertipikat manajemén lingkungan, manajemén kaséhatan sareng kaamanan
5.2 bahan baku: tiis digulung baja Q235B.atanapi standar baja internasional SS400
5.3.mesin rolling.Simkuring gaduh 12 sét rolling garis, bisa gulung ukuran béda.
5.4 garis palapis kakuatan.Panjangna 500 méter sareng merek kakuatan palapis bedil nyaéta GEMA, anu kasohor pisan dina widang palapis.
5,5 customer nganjang.Lokasi kami aya di propinsi hebei, caket ka Beijing sareng Tianjin.Ngaran bandara kami nyaéta bandara internasional Shijiazhuang zhengding.Wilujeng sumping anjeun iraha waé.
5.6 paméran.Unggal taun urang bakal hadir canton fair jeung Shanghai Cemat fair.

HEAVEY (6)

HEAVEY (7)

HEAVEY (11)

HEAVEY (9)

HEAVEY (10)

HEAVEY (8)

HEAVEY (12)

HEAVEY (13)

HEAVEY (13)

HEAVEY (13)

HEAVEY (13)

HEAVEY (13)

6 Pangiriman.Pengiriman barang sareng jasa
6.1 Rangkep jeung pengiriman barang.Biasana, anu nangtung bakal dibungkus ku busa plastik.Sarta racking shuttle bakal dimuat kana pallets kai.
6.2 Kami nyayogikeun gambar perenah sareng gambar pangaruh 3d

HEAVEY (13)

HEAVEY (13)

FAQ
Q: Naon jaminan kualitas produk anjeun?
A: jaminan kualitas urang téh 1 taun.Kami bakal tetep nyayogikeun jasa dina waktos ayeuna sareng ngan ukur nawiskeun biaya suku cadang.
Q: Naon waktos kalungguhan?
A: Pikeun sistem racking, éta biasana butuh 30 poé.Sareng pikeun racking shuttle, peryogi 60 dinten kanggo produksi.
Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun desain perenah?
A: Leres, urang tiasa nyayogikeun desain perenah sacara bébas dina Autocad atanapi gambar 3d.Éta mangrupikeun jasa gratis kami.
Q: Naon warna tiis sadia?
A: Biasana, urang gaduh warna biru RAL5005 sareng jeruk RAL2004.Warnana ogé tiasa disaluyukeun.Mangga nyadiakeun kami nomer warna Anjeun.
Q: kumaha ngeunaan instalasi?
A: Urang bakal nyadiakeun gambar instalasi lengkep.Pikeun racking tradisional basajan, pagawe bisa install deui nurutkeun gambar urang.Atanapi sanés, insinyur urang tiasa angkat ka situs pikeun ngalatih pamasangan sareng anu mésér bakal nanggung biaya.

8.Beja panganyarna
Alat-alat inti tina gudang-stacker otomatis
Crane stacking roadway anu dilacak nyaéta bango khusus anu dikembangkeun kalayan penampilan gudang tilu diménsi, anu disebut stacker, mangrupikeun alat angkat sareng nanganan anu penting dina gudang tilu diménsi, sareng mangrupikeun simbol karakteristik tilu -gudang diménsi.Tujuan utamina nyaéta ngajalankeun sapanjang jalur di jalan raya gudang luhur pikeun nyimpen barang-barang di lawang jalan kana kompartemen kargo;atanapi nyandak barang-barang dina kompartemen kargo sareng ngangkut ka lawang jalan pikeun ngarengsekeun operasi gudang.
Aya seueur jinis stacker cranes.Dina aplikasi gudang tilu diménsi ayeuna, anu paling umum nyaéta
1. Numutkeun struktur, éta dibagi kana struktur kolom tunggal jeung struktur kolom ganda
2. Numutkeun klasifikasi lagu ngajalankeun, éta dibagi kana tipe linier jeung tipe melengkung

Euweuh urusan naon jenis stacker bango umumna diwangun ku mékanisme leumpang horizontal, mékanisme ngangkat, loading platform jeung mékanisme garpu, pigura jeung alat-alat listrik jeung bagian dasar lianna.Motor leumpang ngajalankeun roda pikeun mindahkeun horisontal dina rail handap ngaliwatan aci drive, motor ngangkat drive platform kargo pikeun mindahkeun vertikal ngaliwatan ranté / tali kawat / sabuk, sarta forks on platform kargo ngalakukeun gerakan telescopic.Panyungsi alamat leumpang dipaké Kontrol posisi leumpang horizontal stacker urang, sarta ngangkat Panimu alamat pikeun ngadalikeun posisi ngangkat tina platform loading;ngaliwatan Panimu alamat na pangakuan photoelectric, sarta konversi angka komunikasi, kontrol komputer bisa direalisasikeun, sarta otomatis, semi-otomatis jeung kontrol manual ogé bisa direalisasikeun ngaliwatan panel kontrol.

Ayeuna, di gudang tilu diménsi nagara urang, stackers loba dipaké dina industri kayaning manufaktur mesin, manufaktur mobil, industri tékstil, karéta api, roko, jeung ubar.Kalawan ngembangkeun produksi industri modern, téhnologi cranes stacker roadway dilacak ieu terus ngaronjatkeun tur perfecting.Kusabab 2017, Hegerls parantos nampi bentuk anyar sareng patén stacker fungsi énggal.Eta geus terus nyimpulkeun pangalaman sarta komitmen pikeun ngembangkeun sarta practicality.Kami parantos serius pisan ngeunaan ngawangun gudang tilu diménsi pikeun produk anyar kalayan kaamanan sareng kaamanan!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami