Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Cina stacker bango na wms pikeun ASRS

Katerangan pondok:

Merk HEGERLS
MOQ 1 set
Tempat Asal Hebei, Cina
Waktos Pangiriman 90 Dinten
Istilah pamayaran L/C, D/A, T/T, Western Union


Rincian produk

Tag produk

HEGERLS ASRS
Sistem Panyimpenan sareng Pamulihan Otomatis (AS/RS))
AS / RS mangrupikeun integrasi téknologi sareng alat panyimpen modéren.jangkungna bisa nepi ka 40 méter atawa leuwih, dipaké spasi greatly, sahingga ngaronjatkeun utilization spasi tur efisiensi directly.the gudang ka luhur, automation sarta operasi gampang.

ngawengku: sistem rak, stacker (rak mobile, karanjang shuttle radio, AGV atanapi RGV jsb) parabot automation, conveyor (asihan) sistem, sarta sistem kontrol komputer jsb.

Fitur produk

Pinuhotomatis: ngagunakeunotomatismesin stacker pikeun ngaganti jieunan pikeun nyimpen barang jeung pickup, gancang jeung efisien.Salaku pagawe teu kudu asupkeun karya gudang, greatly ngaronjatkeun lingkungan gawé.

akurasi tinggi: AS / RS ngatur barang dina WMS na WCS, greatly ningkatkeun kapasitas manajemén barang.ningkatkeun akurasi sareng reliabilitas, manajemén gudang di-kaluar, sareng laporan padamelan janten saderhana sareng gancang, duanana inténsitas tanaga kerja diréduksi pisan.

Cekap sareng teratur: AS / RS diwangun ku sistem conveyor (asihan), gudang di-kaluar gancang sareng leres.

Basajan sareng merenah: AS / RS ngan ukur peryogi sakedik staf operasi sareng pangropéa, ngahémat tenaga kerja sareng artos

rak tilu diménsi, stacker jalan kareta, in-na-kaluar sistem conveyor palet, ukuran deteksi bar code sistem bacaan, sistem komunikasi, sistem kontrol otomatis, sistem ngawaskeun komputer, sistem manajemen komputer jeung lianna kayaning kawat jeung kabel baki distribusi kakuatan kabinet. , baki, adjustment Sistim automation kompléks diwangun ku alat bantu kayaning platform na platform struktur baja.

Ngagunakeun konsép logistik terpadu kelas munggaran, ngagunakeun kontrol canggih, beus, komunikasi jeung téhnologi informasi, ngaliwatan aksi ngagabung tina parabot di luhur pikeun ngalaksanakeun operasi gudang.

IMG_20211011_173311

Fitur & Kauntungan
◆ pinuh otomatis.
◆ Peryogi parangkat lunak WMS pikeun ngontrol sistem.
◆ Éta tiasa ningkatkeun jangkungna gudang, ngahémat biaya lahan sareng biaya tenaga kerja.
◆ Urang bisa nyadiakeun rarancang jeung itungan.

IMG_20210909_145342


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami