Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tentang Kami

a3e074dd

Dina taun-taun ayeuna:
Pembekal sistem racking HEGERLS parantos réngsé proyék domestik kalebet:
proyék gudang Sinopec, Shanxi YunCang gudang & proyék distribution, JiLin Long-Kemranjén Panyimpenan jeung proyék puseur distribution, Anguo Zhengtai Panyimpenan & proyék puseur distribution, ranté supermarket Beiguo Goup, toko genah ranté Guoda, propinsi Hebei expressway runtuyan aréa layanan toko genah tur distribusi puseur, proyék gudang susu Junlebao, jsb.

Proyék luar negeri:
Proyék gudang Swedia SwedMart, Chili asosiasi perikanan Oscar refrigeratory AS / proyék RS, Aljazair FACTO gudang projiects, Thailand JM Grup AS / proyék RS, FX Grup Afrika Kidul AS / proyék RS, AALM parusahaan UAE AS / proyék RS. Otomatis asihan stacker di FX Grup Afrika Kidul AS / RS proyék mangrupakeun inisiatif domestik dina tingkat ngarah internasional.

15628294665523

15628300211076

15628300214794

15628300223941

15628300209976

15628321927326

Tim Kami

Leuwih ti 300 staf di parusahaan urang, kalawan technicians senior jeung judul insinyur senior ampir 60.HEGERLS racking Sistim supplier boga 2 tim jualan keur pasar domestik jeung luar negeri, sarta duanana mangrupa tim desain, gudang otomatis alat panalungtikan sarta tim ngembangkeun, instalasi tur after- tim layanan jualan, operasi péngkolan-konci atawa proyék mangrupa tujuan urang.

Parabot Kami

Dina basa produksi supplier sistem racking HEGERLS, garis bending & rolling tiis otomatis canggih di dunya, jalur produksi punching strip baja kontinyu otomatis, garis produksi las otomatis tur garis palapis Swiss GEMA paling luhur di dunya pikeun mastikeun kualitas produk kelas munggaran.

15628322025085

Mitra

15628323221830

15628323223463

15628323216803

15628323203097

15628323207959