Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Sistem box storage robot (ACR) nyaéta workstation asihan langsung-mesin manusa kalayan efisiensi gudang 200 kotak / jam.

1-900+600

Anyar-anyar ieu, Hergels parantos komitmen pikeun nyayogikeun solusi otomatisasi pergudangan anu épisién, cerdas, fleksibel sareng ngaropéa ngalangkungan robotika sareng algoritma intelijen buatan, sareng nyiptakeun nilai pikeun unggal pabrik sareng gudang logistik.Geus ngahontal tipe anyar proyék gawé babarengan jeung inovasi Hergels, sarta ngawangun hiji sistem ACR (robot gudang kotak) mandiri dikembangkeun ku inovasi Hergels.ACR boga unit operasi leutik sarta laju hit luhur, nu leuwih cocog pikeun industri kalawan volume leutik barang, bets leutik sarta sababaraha SKUs.Sumawona, panyebaran peralatan ngagaduhan syarat lingkungan anu rendah, biaya investasi anu rendah, sareng siklus pangiriman sering aya dina sabulan.Ku alatan éta, éta ogé bisa flexibly robah sarta dimekarkeun nurutkeun parobahan bisnis, nu hartina konsumén bisa ngahontal konstruksi gudang robot efisien dina waktos pondok tur kalawan waragad handap.Dina waktos anu sami, éta ogé sistem robot panyimpen kotak anu munggaran pikeun dianggo komérsial, anu parantos dilarapkeun ka 500 + proyék di bumi sareng di luar negeri.

2+900+700 

Ngeunaan sistem kubao

Sistem Kubao, anu mimiti dikembangkeun sareng dianggo komérsial saprak 2015, parantos dilarapkeun kana 3PL, sapatu sareng pakean, e-commerce, éléktronika, listrik, manufaktur, médis sareng industri anu sanés.Sistim ACR nyokot kana akun kaunggulan ganda leuwih "kalenturan" tina robot penanganan mobile sarta luhur "dénsitas gudang" struktur gudang kaku.Tilu kaunggulan inti produk ieu téh: bisa mantuan konsumén ningkatkeun dénsitas gudang ku 80% - 400%;Bisa ningkatkeun efisiensi asihan pagawe ku 3-4 kali;Dina waktos anu sami, éta ogé tiasa ngadukung panyebaran 7 dinten sareng 1 bulan online, anu ngirangan pisan biaya sareng kasusah transformasi otomatisasi gudang.

Sistem Kubao diwangun ku robot kubao, konsol multi-fungsi, tumpukan ngecas calakan, alat panyimpen kargo sareng sistem software haiq.Kubao robot adopts multi-sensor fusi positioning, sarta akurasi kontrol nyokot tur nempatkeun nyaeta ± 3mm.Ieu nyadar fungsi picking calakan sarta penanganan, navigasi otonom, ngahindarkeun halangan aktip tur ngecas otomatis, sarta boga ciri stabilitas tinggi jeung operasi-precision tinggi;Konsol multi-fungsi bisa ngonpigurasi kalawan rupa-rupa parabot, kaasup manipulator, Sistim picking lampu sarta garis conveyor, pikeun minuhan kaperluan rupa pamandangan.Haiq mangrupakeun otak calakan tina sistem gudang calakan, nu bisa ngawujudkeun docking kalawan sistem manajemen éksternal, nungkulan kaperluan bisnis relevan, ngalaksanakeun analisis data sarta manajemén visual;Mastikeun scheduling real-time tina sababaraha robot jeung sagala rupa alat, sadar prediksi jeung ngawas kaséhatan sistem, sarta ngaoptimalkeun sistem dumasar kana learning tulangan jeung learning jero.Ayeuna, naon anu urang hoyong nyarios nyaéta workstation picking langsung-mansin dina workstation multi-fungsi.

3-900+700 

Hegerls mesin manusa langsung asihan workstation:

The man-mesin workstation langsung picking diwangun ku platform operasi, a Kanban visual, rak, sarta sistem picking lampu.Dihubungkeun sareng robot séri kubao, anu tiasa ngawujudkeun pagawé pikeun langsung milih barang pesenan tina karanjang robot.Éta gaduh kaunggulan béaya rendah, kalenturan, sareng panyebaran anu gampang.Dina workstation picking langsung lalaki-mesin, operator langsung nyokot dina karinjang mesin, sarta ngan perlu dilengkepan workstation sarta gun scanning pikeun ngalengkepan picking.Skenario lumaku: éta lumaku pikeun sakabéh skenario, utamana pikeun perluasan samentara pakakas dina periode puncak e-commerce na footwear industri.

4-900+800 

Karakteristik fungsional tina workstation picking langsung mesin-manusa Hegels:

Metik calakan - ngonpigurasikeun Kanban visual pikeun nungtun pagawé pikeun nyortir barang;

Operasi merenah - robot teu kudu ngabongkar momotanana wadahna, sarta pagawe langsung nyokot barang ti karinjang robot;

Inbound sareng outbound efisien - unggal robot gaduh efisiensi penanganan 30-35 kotak / jam + 30-35 kotak / jam, workstation tunggal gaduh efisiensi outbound 350 kotak / jam, sareng efisiensi gudang 200 kotak / jam.

 5+900+500

Solusi gabungan tina sistem kubao sareng workstation picking langsung-mesin tiasa gaduh kaunggulan granularitas anu langkung saé, unit operasi anu langkung alit sareng tingkat pencét anu langkung luhur.Pikeun konsumén, nu leuwih luhur darajat kalenturan, nu leuwih luhur nilai bisa ngahasilkeun.Bari ngurangan tanaga gawé, éta ogé bisa greatly ngaronjatkeun kapadetan gudang, picking efisiensi sarta indikator konci séjén tina pabrik gudang.Dina waktos anu sami, dumasar kana karakteristik sistem kubao sareng solusi automation gudang, haggis herls bakal "nyocogkeun kana ubar pikeun kasus" pikeun titik nyeri gudang na.Ngaliwatan sababaraha robot jeung sababaraha workstations, efisiensi rata workstations bakal ngaronjat nepi ka 450 lembar, kapasitas processing poean bakal ngaronjat nepi ka 50000 lembar, sarta leuwih ti 10 kotak bakal disimpen per unit aréa, anu baris ngaronjatkeun dénsitas gudang ku 2 kali, sarta efisiensi picking ku 3-4 kali, maximizing efisiensi operasi.

Haggis sok nyandak panalungtikan sareng pamekaran robot gudang sareng logistik sareng ékspansi usaha domestik sareng asing salaku tugas utami, sareng ngagunakeun produk anu langkung épisién, cerdas sareng fleksibel pikeun ngajantenkeun unggal gudang nganggo robot, ku kituna pikeun nyéépkeun kakurangan. tina kuli.Dina taun-taun ayeuna, hagerls ogé terus-terusan ngalegaan pasar domestik sareng asing na.Ayeuna, urang tiasa ningali yén perusahaan di sakumna dunya nyanghareupan tantangan ranté pasokan sareng kakurangan tenaga kerja.Ku alatan éta, Hercules herls ogé ngagancangkeun tata perenah pasar internasional sarta terus deepening éksplorasi gawé babarengan internasional.Pikeun konsumén luar negeri, dina faktor rekrutmen pabrik anu sesah, naékna biaya tanaga gawé sareng lahan, sareng ningkatkeun kateupastian dina lingkungan bisnis, sistem ACR tiasa adaptasi sareng kabutuhan gudang sareng logistik perusahaan anu béda-béda dumasar kana kecerdasan, kalenturan, efisiensi sareng seueur deui. kaunggulan sejenna.Robotika sareng otomatisasi pergudangan henteu ngan ukur hartosna kamajuan industri logistik, tapi ogé nunjukkeun yén gudang sareng logistik bakal langkung caket sareng langkung caket kana kahirupan jalma biasa.Hergels daék pindah ka arah visi "nyieun robot logistik ngalayanan unggal gudang jeung pabrik", ku kituna jalma béda di jero sarta luar industri bisa Fedi kauntungan sarta tumuwuh.Dina dasar sataun-on-taun, hagerls bakal neruskeun diajar titik nyeri pamaké sarta kasusah industri, kasaimbangan gudang dénsitas jeung efisiensi pengiriman barang nurutkeun pangabutuh customer, sarta jadi patokan di industri bari ngalayanan konsumén urang ogé.


waktos pos: Jul-11-2022