Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Workstation jalur angkutan kalayan efisiensi gudang nepi ka 300 kasus jam

Workstation multi-fungsi interaksi komputer manusa, workstation garis conveyor kalayan efisiensi gudang nepi ka 300 kotak / jam

0-900+700 

Numutkeun kana pasar ayeuna, perusahaan anu béda dina industri anu béda-béda gaduh paningkatan anu seukeut dina minat solusi gudang dénsitas tinggi, anu ogé kusabab masarakat parantos ningali mangpaat otomatisasi.Dina hal ieu, solusi ACR (robot panyimpen kotak) inovatif Hercules tiasa nyumponan kabutuhan perusahaan utama pikeun investasi anu luhur.Dina waktu nu sarua, éta éféktif dina ngaronjatkeun kapadetan gudang gudang, ngurangan inténsitas tanaga gawé, sarta ngaronjatkeun produktivitas.Dina waktos anu sami, panyadia rak panyimpen Hergels ogé sacara resmi ningali aspék ieu.Saatos lapisan panalungtikan sareng eksplorasi, pamimpin urang sareng inovasi Hercules parantos janten mitra sareng nyayogikeun solusi panyimpen pikeun perusahaan utama sapertos perusahaan logistik pihak katilu.

1-800+900

Ngeunaan panyadia ladenan gudang hagerls

Hegels Hegels mangrupakeun hiji merk bebas diadegkeun ku Hebei Walker produk logam Co., Ltd., kalawan markasna di Shijiazhuang na Xingtai basa produksi, sarta cabang jualan di Bangkok, Thailand, Kunshan, Jiangsu na Shenyang.Éta gaduh produksi sareng basa R&D 60000 méter pasagi, 48 jalur produksi canggih dunya, sareng langkung ti 300 urang dina R&D, produksi, penjualan, pamasangan sareng saatos penjualan, kalebet ampir 60 urang sareng teknisi senior sareng insinyur senior. judul-judul.Produk sareng jasa Hagris nutupan ampir 30 propinsi sareng daérah otonom di Cina.Produkna diékspor ka Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Amérika Latin, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés sareng daérah, sareng parantos ngadamel prestasi anu luar biasa di luar negeri.Dina taun-taun ayeuna, haggis parantos réngsé sababaraha proyék gudang sareng logistik pikeun perusahaan anu terkenal sapertos Sinopec, PetroChina, Coca Cola, YIHAI KERRY, Alibaba Cainiao logistik, JUNLEBAO, jinmailang, farmasi Cina Kalér, Lucky Film, Yuantong express, Batin. Mongolia Xinhua Publishing jeung grup distribusi.Anjeunna geus successively dirancang, dimekarkeun, dihasilkeun sarta diolah gudang jeung logistik produk jeung fasilitas ngarojong patali pikeun Alibaba Cainiao logistik Jiangmen proyék puseur elehan badag, Shanxi grup angkutan mobil "gudang awan pinter" badag runtuyan gudang sarta logistik proyék, beiren Grup Logistik Park proyék, Guoda Grup Logistik Center, YIHAI KERRY (Nanchang, Xi'an) proyék cagar logistik, Yuantong Express gudang 9 runtuyan gudang sarta proyék logistik.

Pikeun panyadia ladenan gudang Hergels, tugas utami anu kedah dipertimbangkeun ayeuna nyaéta pikeun neraskeun langkung jero widang automation pergudangan, ningkatkeun usaha panalungtikan sareng pamekaran, terus-terusan ngagosok kualitas luhur sareng solusi industri anu sampurna, sareng nyayogikeun kakuatan panggerak pikeun transformasi cerdas global. logistik.Ku alatan éta, maranéhanana geus ngahontal hiji perjangjian jeung gawé babarengan jeung inovasi Hergels, sarta diwanohkeun ACR maranéhanana (tipe kotak warehousing robot) jeung runtuyan software calakan patali jeung warehousing alat jeung fasilitas.Kalayan kaunggulan intelijen, kalenturan sareng efisiensi, sistem ACR tiasa adaptasi kana panyimpen sareng kabutuhan logistik perusahaan anu béda.Dina waktos anu sami, ACR tiasa nyambung sareng atribut jalur transmisi sareng dilegakeun skenario bisnis anu langkung diaksés.Ayeuna, urang bakal ngajalajah workstation garis conveyor dina workstation multi-fungsi anu tiasa cocog sareng ACR sareng panyadia jasa panyimpen Hergels.

Hagerls - workstation garis conveyor2-900+600

Workstation garis conveying diwangun ku conveying garis, Kanban visual, rak jeung sistem asihan lampu.Dihubungkeun sareng robot séri kubao pikeun otomatis ngirimkeun kotak bahan anu dibongkar ku robot atanapi kotak bahan anu kedah dimuat, ku kituna ngawujudkeun fungsi gudang sareng gudang anu langkung otomatis.Workstation saluyu sareng desain ergonomis, sareng padamel henteu langsung dihubungkeun sareng robot.Bisa ngalengkepan barang picking dina garis conveying tanpa teuing gerakan.Cai mibanda kaunggulan humanisasi, operasi merenah, gudang efisien, jsb skenario lumaku: lumaku pikeun sakabéh skenario, kitu ogé perluasan samentara pakakas dina periode puncak e-commerce na footwear industri.

Hagerls - fungsi workstation jalur transmisi:

Asihan calakan - ngonpigurasikeun Kanban visual pikeun nungtun pagawé pikeun nyortir barang;

Operasi merenah - pagawe bisa ngalengkepan barang picking on garis conveying tanpa leumpang jeung pindah;

Kasalametan sareng kanyamanan - Desain ergonomis, pagawé milih kaamanan sareng kanyamanan;

Ngurangan antosan - aya panyangga antara nyokot manual sareng operasi robot pikeun ngirangan waktos ngantosan robot;

Éfisién gudang sareng jalan kaluar - efisiensi unggal robot tiasa ngahontal 25-30 kotak / jam + 25-30 kotak / jam, sareng efisiensi gudang sareng kaluar tina workstation tunggal tiasa dugi ka 300 kotak / jam.

3-900+600 

Hagerls - peran workstation garis conveyor

Panaliti sareng pamekaran robot gudang logistik, fokus kana desain panalungtikan sareng pamekaran sareng perencanaan skéma tina sistem robot gudang kotak.Sistem wadahna pikeun jalma kalebet robot kubao, sistem perangkat lunak haiq sareng workstation, anu tiasa ngawujudkeun picking bahan, penanganan sareng asihan, ngalayanan gudang logistik sareng pabrik kalayan kabutuhan transformasi automation anu fleksibel, nyumponan kabutuhan kustomisasi, sareng nerapkeun kana rupa-rupa skenario aplikasi.Aplikasi gabungan tina workstation garis conveying jeung robot kubao bisa ngaktipkeun konsumén pikeun ngawujudkeun transformasi otomatis tina gudang dina saminggu, ngaronjatkeun dénsitas gudang ku 80%, sarta ngaronjatkeun efisiensi karya pagawe ku 3-4 kali.

4-900+600 

Hagerls - solusi pikeun workstation jalur transmisi

Kotak bahan dibagikeun ngaliwatan workstation serial tina garis conveyor sirkular, ku kituna pikeun ngawujudkeun kali penanganan minimum;Asihan jalur conveyor anu ramah-manusia digabungkeun sareng témbok panyebaran cahaya pikeun ngahontal laju asihan panggancangna.Robot jeung loader ngarojong docking fléksibel jeung garis conveyor, kalawan integrasi tinggi.Kalayan solusi sapertos kitu, urang tiasa ngahontal efisiensi gerak kotak robot 40 + kotak / jam, mesin loading sareng unloading otomatis loading sareng laju unloading 600 + kotak / jam, sareng efisiensi picking manual 300-400 garis / jam, sareng hasil ngahontal tujuan kapasitas produksi 5W / dinten palanggan.Sistim nu ngarojong idéntifikasi otomatis tina sikep bin, ngaronjatkeun akurasi picking jeung efisiensi ngaliwatan picking panganteur tampilan na labél éléktronik, sarta ngarancang schemes picking béda pikeun pesenan béda pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi operasi.

 5-637+633

Robotika sareng otomatisasi pergudangan henteu ngan ukur hartosna kamajuan industri logistik, tapi ogé nunjukkeun yén gudang sareng logistik bakal langkung caket sareng langkung caket kana kahirupan jalma biasa.Dina mangsa nu bakal datang, hagerls warehousing panyadia ladenan bakal digawekeun ku leuwih usaha merlukeun ngajajah leuwih efisien logistik logistik solusi inovatif, mantuan usaha utama dina industri utama pikeun ngawujudkeun transformasi jeung ngaronjatkeun automation gudang, sarta nyumbangkeun leuwih kana industri gudang.


waktos pos: Jul-13-2022